1.1. Orice persoană fizică sau juridică, indiferent dacă are domiciliul sau sediul în România, poate să cumpere de pe www.paradis-bijuterii.ro. Produsele nu vor fi livrate decât la o adresă valabilă din România.

1.2. Cardul Cadou Online poate fi utilizat exclusiv în rețeaua magazinelor Vânzătorului, afișate pe Website. Cardul Cadou Online este la purtător, nefiind nominal, sens în care poate fi utilizat de orice persoană fizică beneficiară în magazinele Subscrisei pentru cumpărarea produselor comercializate, prin simpla prezentare a acestuia.

1.3. Odată cumpărat, Cardul Cadou Online nu poate fi returnat sau schimbat cu contravaloarea lui în bani, acesta putând fi folosit doar pentru cumpărarea oricărui produs pe care Societatea îl are pe stoc la momentul la care posesorul cardului îl va prezenta în acest sens.

1.4. Dacă valoarea produsului ales de către persoana care prezintă cardul cadou depășește valoarea acestuia, respectiva persoană trebuie să achite diferența (cash sau virament bancar). Cardul Cadou Online trebuie utilizat în integralitate pentru o singură cumpărătură(fie că aceasta privește un singur produs sau mai multe), neputând fi utilizat doar parțial. Dacă nu este utilizată întreaga valoare a cardului cadou Societatea nu are obligația și nu va restitui sau oferi persoanei respectiva sumă de bani aferentă diferenței neutilizate.

1.5. Cardul Cadou Online este valabil 3 (trei) luni de la data cumpărării, pentru o singură utilizare. După expirarea perioadei de valabilitate, Cardul Cadou Online nu mai poate fi utilizat. După expirarea perioadei de valabilitate, soldul Cardului Cadou Online este considerat pierdut; posesorul Cardului Cadou Online are întreaga responsabilitate în legătură cu expirarea perioadei de valabilitate, nefiind îndreptățit la niciun fel de despăgubire din partea Vânzătorului. Data până la care este valabil Cardul Cadou Online este inscripționată vizibil pe Cardul Cadou Online.

1.6. Vânzătorul garantează remedierea gratuită a viciilor ascunse de fabricație (fixarea pietrelor, încuietorile cerceilor precum şi neconcordanța cu caracteristicile bijuteriei procurate), excluzând daunele cauzate de diverse accidente (scăparea sau lovirea bijuteriilor), lipsa de îngrijire, purtarea neadecvată sau neîndeplinirea indicațiilor oferite de consultanții noştri şi menționate în instrucțiunea pentru îngrijirea bijuteriilor, etc. Apariția de zgârieturi (aur roşu, alb, galben) şi/sau ştergerea stratului exterior de rodiu (aur alb, argint), ştergerea stratului de acoperire din aur de pe articolele din argint de pe suprafața bijuteriei nu este considerat viciu sau defect de fabricație. Reparația bijuteriilor în cazul apariției a unor vicii de fabricație aflate în termen de garanție se vor efectua gratuit. Pentru defecțiunile apărute în cazurile enumerate mai sus reparațiile se vor efectua în baza unui tarif suplementar.

1.7. Clientul are dreptul de a solicita returul produselor cumpărate direct de pe site-ul www.paradis-bijuterii.ro. Dreptul de retur poate fi exercitat, indiferent de motiv, în termen de 14 zile de la data livrării în cazul cumpărăturii online. Produsele care au fost ajustate, precum modificarea mărimii sau gravate, nu vor fi supuse returului. Pentru exercitarea dreptului de retur clientul trebuie să restituie produsul în aceeași stare în care a fost cumpărat.

1.8. Dacă doriți să efectuați un retur pentru produsele cumpărate online, vă rugăm să predați produsul/produsele în magazinul de unde ați ridicat coletul sau să trimiteți prin orice firmă de curierat (a nu se trimite prin Poștă) la adresa: București, Sector 3, str. Liviu Rebreanu 4 (ParkLake Shopping Center) în termen de maxim 14 de zile de la primirea acestuia. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, sunt suportate de Client. În cutia cu produsul trebuie să fie bonul fiscal, factura, ticket-ul și formularul de retur completat. Descarcă aici formularul.

1.9. Vânzătorul îi va rambursa Cumpărătorului suma primită în decursul a 14 zile calendaristice de la data la care primește cererea de retragere din partea acestuia, prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur.