”Creating Beauty for YOU since 1992”

Povestea PARADIS începe cu un adevărat act de curaj și o dovadă de viziune, în perioada de tranziție a R. Moldova: primul magazin de bijuterii deschis în centrul Chișinăului, pe Bd. Ștefan cel Mare, în anul 1992. Fondat de o familie pasionată de bijuterii, calitate și frumusețe, roadele implicării și dedicării lor s-au văzut rapid, iar în 2010 a urmat cel de-al doilea magazin, moment în care colecția de inele de logodnă PARADIS număra deja peste 200 de modele, de la renumiți producători din Rusia și Germania. Succesul bijuteriilor noastre ne-a marcat calea spre deschiderea a noi și noi magazine și diversificarea colecțiilor comercializate, pentru a acoperi gusturi diferite și nevoi diferite.

Astăzi suntem lideri de piață în R. Moldova cu 7 magazine PARADIS în zonele de maxim interes, cu cea mai mare gamă de bijuterii din aur și argint din țară, cu diamante, pietre prețioase și semiprețioase. Numele brandului este unul recunoscut deja de 2 generații de împătimiți ai frumosului și ai calității, care au crescut alături de noi și care ne-au oferit toată încrederea lor.

Rețeta succesului unui brand de bijuterii? Rețeta este una simplă, dar cu 5 reguli bine definite: standarde înalte, calitate garantată atât de noi cât și de partenerii noștri, producători și experți gemologi; diversitate, dovada celei mai mari colecții de bijuterii din piață, gândită pentru toate preferințele, din copilărie și până la maturitate; preț corect, pentru a demonstra onestitate în fața clientului nostru; rafinament, pentru că orice creație PARADIS va avea tăietura, montajul, strălucirea și claritatea care să o pună în valoare pe femeia care o poartă; apartenență, pentru că odată ce intră în familia noastră, o #ParadisLady va fi tratată cu cele mai bune oferte, cu sisteme de fidelitate și cu o garanție de 2 ani pentru orice achiziție, pentru care ne asumăm responsabilitatea în întregime.

Am cucerit piața din R. Moldova, am devenit un nume de referință pentru orice familie iubitoare de frumos și apoi am făcut următorul pas: începând cu 2020 am intrat pe piața din România, cu primul magazin PARADIS Jewellery din București, la Parklake Center. Apoi, în 2021, am făcut cel de-al doilea pas, lansarea oficială a celui de-al doilea magazin, în Palas Mall din Iași.

Diamantele care decorează bijuteriile PARADIS provin de la cei mai renumiți producători de pe glob, cum sunt ALROSA și DE BEERS, dar și mulți alții. Echipa noastră de gemologi experimentați aleg cu grijă și testează claritatea, culoarea și tăietura diamantelor înainte de a ajunge în magazinele noastre. De asemenea, ne-am propus să avem și bijuterii cu diamante de toate dimensiunile, pentru a satisface toate cerințele și dorințele clienților noștri.

Inovația, tehnologia de ultimă oră dar și manopera iscusită a bijutierilor noștri, acestea sunt secretele unui brand de bijuterii de cea mai înaltă calitate.

Succesul poveștii noastre continuă, generație după generație, prin noi, prin echipa frumoasă și numeroasă care muncește zi de zi pentru a susține standardul PARADIS și prin piesele strălucitoare din vitrinele noastre, adevărate investiții în eternitatea bunului gust.

PARADIS JEWELLERY

From Beautiful to Extraordinary