Vă punem la dispoziție următoarele variante de plată pentru comenzile plasate pe site-ul paradis-bijuterii.ro:

Plata în numerar

Plata în numerar se face la livrarea coletului prin curierat. Chitanța va fi emisă de către curierul cu care se trimite coletul.

Înainte de plasarea comenzii dumneavoastră, coșul de cumpărături va calcula și va afișa exact valoarea produselor și cheltuielilor de transport aferente.

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei și includ TVA (19%).

Plata online prin Card Cadou

Este posibilă plata online prin introducerea numărului de Card Cadou la detaliile pentru facturare din coșul de cumpărături.

Cardul Cadou  reprezintă biletul de valoare în format fizic sau suport electronic securizat emis de firma PARADIS MOLDOVA SRL.

Dacă valoarea produsului ales de către client depășește valoarea Cardului Cadou, atunci clientul se obligă să achite diferența.

Suma de pe Cardul Cadou trebuie epuizată doar la o singură achiziție (nu poate fi folosită parțial). Dacă valoarea Cardului Cadou nu a fost folosită în totalitate la procurarea unui produs, clientul se obligă să aleagă un alt produs sau încă un produs pentru valorificarea totală a sumei indicate pe Cardul Cadou.

Cardul Cadou nu poate fi utilizat pentru a cumpăra un alt Card Cadou.
Mai multe informații despre Cardurile Cadou PARADIS găsiți în link-ul ce urmează:

Plata prin transfer bancar (ordin de plată)

Plata prin transfer bancar se face cu ordin de plată la bancă sau prin Internet Banking. 
     Efectuarea transferului este posibilă doar după confirmarea telefonică a comenzii, în termen de 12 ore lucrătoare din momentul plasării comenzii, Angajații societății, vor reveni cu un apel de confirmare a disponibilității comenzii.

Plata o veți efectua în avans, în unul din conturile bancare a societății PARADIS MOLDOVA SRL specificate mai jos:

RO04BTRLRONCRT0581782402

RO68RZBR0000060023411865

RO79RNCB0075168131080001

RO80FNNB013403524080RO01

Livrarea produselor se va efectua după confirmarea încasării contravalorii comenzii în contul societății. Neachitarea contravalorii comenzii dumneavoastră în termen de 3 zile lucrătoare, duce automat la anularea comenzii.

Plata on-line prin card bancar

Pentru plata online a produselor selectate pe site-ul paradis-bijuterii.ro al PARADIS MOLDOVA SRL (denumită în continuare”Societatea”) se va utiliza doar cardul. Plățile cu cardul se vor face cu ajutorul sistemului de plăți al băncii partenere a Societății sau, după caz, cu ajutorul sistemului de plăți al companiei de procesare plăți online.

Posibilitatea achitării online cu card bancar, pe site-ul Societății, este disponibilă pentru toți clienții. După înregistrarea comenzii se va selecta plata online, iar clientul va fi direcționat către pagina de plată, protejată de procesatorul de plăți, unde va trebui să întroducă datele cardului său bancar.

 Procesarea datelor cardului bancar se va face exclusiv de către procesatorul de plăți, furnizorul nesolicitând și nestocând astfel de informații. Transmiterea informațiilor de plată va fi criptată, asigurând un nivel de sigurață ridicat pentru tranzacțiile clientului, conform standardului PCI DSS și în conformitate cu cerințele VISA International, MasterCard și altor sisteme de plată. Transmiterea informației în portalul plăților se efectuează cu utilizarea tehnologiei de criptare SSL.

Sumele retrase de pe cardul clientului reprezintă costul produselor achiziționate și, după caz, costul serviciilor de livrare.

În momentul efectuării plății, clientului i se va semnaliza existența conexiunii securizate prin simbolul Plată securizată. Efectuarea tranzacției va fi confirmată clientului printr-un email. Lipsa confirmării efectuării plății exonerează Societatea de obligația de a livra comanda. 

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât lei, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Societatea nu va fi responsabilă pentru costurile suportate de client în cazul plății cu cardul bancar, costuri ce vor fi aplicate de banca emitentă a cardului acestuia. Clientul garantează că este autorizat să utilizeze cardul bancar și că acesta este emis pe numele său.

În vederea finalizării tranzacției în condiții optime va trebui să furnizați: 

·         Numele posesorului de card

·         Numărul cardului (cele 4 grupuri de cifre menționate pe fața cardului, fără spații)

·         Data expirării cardului

·         Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura)

Comanda este expediată doar după confirmarea plății.

Plata în rate fără dobândă

Pentru plățile prin card bancar nu se percepe comision! Puteți plăti online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături. După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către societate și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit. 
     Achitarea în rate cu cardurile enumerate mai jos este posibilă doar online.

Aveți posibilitatea de a plăti produsele comandate alegând de la 2 până la 12 rate fixe fără dobândă. Tranzacția se va desfășura prin intermediul platformei EuPlătesc, implementată de Raiffeisen Bank, platforma securizată la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Mai multe informații despre programul “Rate fără dobândă” găsiți aici: (https://bank.raiffeisen.ro/ro/carduri-de-credit/home.html)

StarCard-ul este un instrument de plată numit și card de cumpărături, prin care beneficiați:

  • plăți în 6 rate fără dobândă;
  • Perioada de grație de până la 56 de zile;
  • – 1% înapoi pe card, sub formă de puncte STAR, dacă alegi plata integrală în magazine. Punctele înseamnă bani pe care îi poți folosi ulterior în rețeaua partenerilor STAR. 1 punct STAR= 1 leu (nu este valabil pentru plăți în rate online).

Accesează www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

Cu card-ul de cumpărături BRD beneficiați de:

  • 6 rate cu zero dobândă la achiziția produselor în valoare de minim 200 RON;
  • Perioada de grație 55 de zile.

Mai multe informații despre procedura de plată găsiți aici: (https://www.brd.ro/persoane-fizice/carduri-si-conturi/carduri/card-de-credit-brd)

 

Cu Bonus Card, faceți cumpărături online sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Efectuând plăți cu Bonus Card Dvs dispuneți de:

  • 6 rate fără dobândă;
  • Perioada de grație 50 de zile. 

Mai multe informații despre procedura de plată BonusCard găsiți aici: https://bonuscard.ro/info-bonus-card/bonus-card-classic/

Folosind AlphaCard Visa Credit beneficiați:

  • 6 rate fără dobândă și comision;
  • Perioada de grație 55 de zile;

  • Puncte Alpha Shop la toate cumpărăturile.

Mai multe informații despre procedura de plată găsiți aici:  (https://www.alphabank.ro/persoane-fizice/carduri/carduri-de-cumparaturi/alphacard-visa-credit)