Pentru plata produselor achiziționate de pe site-ul paradisbijuterii.ro al PARADIS MOLDOVA S.R.L. (denumită în continuare”Societatea”) se va utiliza doar cardul. Plățile cu cardul se vor face cu ajutorul sistemului de plăți al băncii partenere a Societății sau, după caz, cu ajutorul sistemului de plăți al companiei de procesare plăți online.

Posibilitatea achitării on-line cu card bancar, pe site-ul Societății, este disponibilă pentru toți clienții. După înregistrarea comenzii se va selecta plata on-line iar clientul va fi direcționat către pagina de plată, protejată de procesatorul de plăți, unde va trebui să întroducă datele cardului său bancar.

Sumele retrase de pe cardul clientului reprezintă costul produselor achiziționate și, după caz, costul serviciilor de livrare.

În momentul efectuării plății, clientului i se va semnaliza existența conexiunii securizate prin simbolul Plată securizată. Efectuarea tranzacției va fi confirmată clientului printr-un email. Lipsa confirmării efectuării plății exonerează Societatea de obligația de a livra comanda. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Societatea nu va fi responsabilă pentru costurile suportate de client în cazul plății cu cardul bancar, costuri ce vor fi aplicate de banca emitentă a cardului acestuia. Clientul garantează că este autorizat să utilizeze cardul bancar și că acesta este emis pe numele său.

Procesarea datelor cardului bancar se va face exclusiv de către procesatorul de plăți, furnizorul nesolicitând și nestocând astfel de informații. Transmiterea informațiilor de plată va fi criptată, asigurând un nivel de sigurață ridicat pentru tranzacțiile clientului, conform standardului PCI DSS și în conformitate cu cerințele VISA International, MasterCard și altor sisteme de plată. Transmiterea informației în portalul plăților se efectuează cu utilizarea tehnologiei de criptare SSL.