Vineri, 19 noiembrie, la Iași, a avut loc deschiderea oficială a noului magazin PARADIS Jewellery din Palas Mall la care au participat vedete din toată țara. Printre invitatele faimoase de la eveniment s-au numărat Laura Cosoi, Dana Săvuică și Olimpia Melinte.

Doamnele prezente la inaugurare au avut ocazia să ciocnească un pahar de șampanie în cadrul elegant și să se răsfețe cu bijuteriile din aur, argint, cu piesele unice cu diamante și pietre prețioase expuse în noul magazin. Sub sticla transparentă a vitrinelor au strălucit safire, rubine, smaralde și perle care au atras privirile tuturor.

Bijuteriile PARADIS (paradisbijuterii.ro) sunt statement și se potrivesc unei femei care se iubește, se prețuiește și își alege cu grijă investițiile: ea cumpără o bijuterie în funcție de calitate, marcă și puritate și știe că o piesă valoroasă transcende tendințe și generații. Gemologii experimentați din spatele brandului PARADIS Jewellery sunt dedicați excelenței, ei aleg și verifică cu multă atenție calitatea diamantelor achiziționate de la liderii mondiali din domeniu, cum ar fi Alrosa și De Beers.

Dacă deja ai o bijuterie pe #wishlist de Sărbători, PARADIS îți oferă cadou 10% reducere la piesa mult dorită până la sfârșitul lunii noiembrie. Pentru cele care se pregătesc să spună DA în 2022, în magazin există o selecție de peste 250 de modele unice de inele de logodnă și peste 50 de modele de verighete. Ai nevoie de inspirație și idei de cadou pentru cei dragi? Vezi și colecția de bijuterii pentru copii, una din mândriile brandului.

PARADIS Jewellery (paradisbijuterii.ro) este cel mai prestigios brand de bijuterii din R. Moldova, cu o istorie de 25 ani în spate și 6 magazine în țara vecină. Bijuteriile sale îmbină tradiția și măiestria cu tehnologii inovatoare și sunt fabricate din aur cu diamante, pietre prețioase, semi-prețioase dar și din argint și vin de la producători de top din lume, precum Breuning, Master Brilliant, Magic Stones, Carlin, etc.

Magazinul PARADIS din Palas Mall Iași este cel de-al doilea deschis în România, după cel din Parklake Shopping Center București lansat în 2020.